ic_arrow_accordeon_menuCreated with Sketch. ic_autosCreated with Sketch. ic_livechatCreated with Sketch. ic_arrow_sidebarCreated with Sketch. ic_mailCreated with Sketch. ic_facturen_en_betalingenCreated with Sketch. ic_kavelsCreated with Sketch. ic_klachten_en_vragenCreated with Sketch. ic_mijn_accountCreated with Sketch. ic_mijn_biedingenCreated with Sketch. ic_overige_vragenCreated with Sketch. ic_telefoonCreated with Sketch. ic_retourneren_en_ontbindenCreated with Sketch. ic_searchCreated with Sketch. ic_thuisbezorg_veilingenCreated with Sketch. thumb-downthumb-up
Volgen

Betaalmethodes Nederland

U kunt uw kavels op verschillende manier betalen. Hieronder vindt u een opsomming aan mogelijkheden:

iDeal

Indien u betaalt via iDeal is dit binnen een half uur zichtbaar in ons systeem. Hiervoor heeft u wel een Nederlandse bankrekening nodig. Betalen per iDeal is eenvoudig, via uw BVA account kan uw factuur online betaald worden. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

• Log in op uw BVA account
  • Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam
  • Klik vervolgens op 'Mijn facturen'
  • Klik op de PDF voor kopie factuur
  • Klik op 'betalen' om uw factuur te betalen. Het systeem geeft vervolgens de stappen aan die u dient te doorlopen om de betaling te verrichten

Afterpay

Het is mogelijk om uw kavels via Afterpay te betalen, als het factuurbedrag tussen € 100,- en € 1500,- ligt. U kunt deze betaalmethode selecteren zodra u in uw account achter uw factuur op "factuur betalen" klikt. Meer informatie over Afterpay kunt u vinden op www.afterpay.nl.

PayPal

Het is mogelijk om kavels te betalen via PayPal. PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw bankgegevens te delen. U kunt uw bankrekening of creditcard koppelen en in enkele klikken betalen.

Creditcard

Indien u uw factuur online betaald kunt u gebruik maken van dit betaalmiddel. U vindt deze betaalwijze onder de mogelijkheden wanneer u via uw account de factuur wilt betalen.

Bankoverschrijving

Betaling via een losse bankoverschrijving vanaf een Nederlandse bankrekening: Indien u de betaling via een losse bankoverschrijving voldoet via dezelfde bank als die van BVA(ABN AMRO), staat het bedrag er dezelfde dag op. Indien u de betaling via een andere bank voldoet, duurt dit vaak ongeveer één werkdag.

Betalen op locatie

Indien in de veilinginformatie en/of op de factuur staat vermeld dat u ook op locatie kunt betalen, dan is dat mogelijk. Ook vindt u in de veilinginformatie terug welke betaalmogelijkheden er zijn op locatie.