ic_arrow_accordeon_menuCreated with Sketch. ic_autosCreated with Sketch. ic_livechatCreated with Sketch. ic_arrow_sidebarCreated with Sketch. ic_mailCreated with Sketch. ic_facturen_en_betalingenCreated with Sketch. ic_kavelsCreated with Sketch. ic_klachten_en_vragenCreated with Sketch. ic_mijn_accountCreated with Sketch. ic_mijn_biedingenCreated with Sketch. ic_overige_vragenCreated with Sketch. ic_telefoonCreated with Sketch. ic_retourneren_en_ontbindenCreated with Sketch. ic_searchCreated with Sketch. ic_thuisbezorg_veilingenCreated with Sketch. thumb-downthumb-up
Volgen

Betaalmethodes

U kunt uw kavels op verschillende manier betalen. Hieronder vindt u een opsomming aan mogelijkheden:

Afterpay

Het is mogelijk om uw kavels via Afterpay te betalen, als het factuurbedrag tussen € 100,- en € 1500,- ligt. U kunt deze betaalmethode selecteren zodra u in uw account achter uw factuur op "factuur betalen" klikt. Meer informatie over Afterpay kunt u vinden op www.afterpay.nl.

iDeal

Indien u betaalt via iDeal is dit binnen een half uur zichtbaar in ons systeem. Hiervoor heeft u wel een Nederlandse bankrekening nodig. Betalen per iDeal is eenvoudig, via uw BVA account kan uw factuur online betaald worden. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

• Log in op uw BVA account
  • Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam
  • Klik vervolgens op 'Mijn facturen'
  • Klik op de PDF voor kopie factuur
  • Klik op 'betalen' om uw factuur te betalen. Het systeem geeft vervolgens de stappen aan die u dient te doorlopen om de betaling te verrichten

PayPal

Het is mogelijk om kavels te betalen via PayPal. PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw bankgegevens te delen. U kunt uw bankrekening of creditcard koppelen en in enkele klikken betalen.

Contant

Contant betalen is mogelijk indien dit bij de veilinginformatie en op uw factuur vermeld staat (tot maximaal € 1.000,-).