ic_arrow_accordeon_menuCreated with Sketch. ic_autosCreated with Sketch. ic_livechatCreated with Sketch. ic_arrow_sidebarCreated with Sketch. ic_mailCreated with Sketch. ic_facturen_en_betalingenCreated with Sketch. ic_kavelsCreated with Sketch. ic_klachten_en_vragenCreated with Sketch. ic_mijn_accountCreated with Sketch. ic_mijn_biedingenCreated with Sketch. ic_overige_vragenCreated with Sketch. ic_telefoonCreated with Sketch. ic_retourneren_en_ontbindenCreated with Sketch. ic_searchCreated with Sketch. ic_thuisbezorg_veilingenCreated with Sketch. thumb-downthumb-up
Volgen

Hoe zoek ik naar producten en/of veilingen?

Als u wilt weten of een specifiek kavel (product) in de veiling wordt aangeboden, dan is het mogelijk dit na te zoeken op onze website. U kunt op drie manieren een kavel of veiling vinden op onze website:

1. Via de zoekbalk

Helemaal bovenaan de website, op de homepagina, vindt u onze zoekbalk:

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een fiets, dan typt u de zoekterm ‘Fiets’ in het veld ‘Kavels zoeken’. Alle openstaande kavels die aan de criteria voldoen worden getoond. Bent u niet tevreden over de zoekresultaten? Zet dan het teken * voor het zoekwoord dat u gebruikt. Hierdoor worden alle openstaande kavels beginnend met het woord fiets getoond.

1. Via het tabblad ‘Alle veilingen’

In het menu bovenaan de website vindt u een knop ‘Alle veilingen’. Wanneer u daar op klikt komt u op pagina waar alle veilingen te vinden zijn. Hier kunt u navigeren door verschillende opties, die onderstaande afbeeldingen weergeven:

Indien u heeft geklikt op ‘Alle veilingen’ ziet u het volgende in beeld:

Nu in de veiling: alle veilingen die op dit moment geopend zijn.
Binnenkort in de veiling: alle veilingen die binnenkort opengaan.
Gesloten veilingen: alle veilingen die reeds gesloten zijn, waarvan de ophaaldag nog niet geweest is.

Tip! Gebruik de optie ‘Kaart’, helemaal rechts in het menu, om de dichtstbijzijnde veilingen te bekijken.

Via de ‘huidige categorieën’

De derde optie is het zoeken van een kavel via ‘overzicht categorieën’ onderaan de website. Indien u daar op klikt vindt u ‘Alle huidige categorieën’. Op die manier kunt u de kavels vinden die wij aanbieden.